New Line Arkitekter AB | Södertorps förskola, Malmö
15722
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15722,woocommerce-no-js,,vss_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9,vc_responsive

Södertorps förskola, Malmö

Tillbyggnad och renovering av förskola belägen öster om Pildammsvägen och sydväst om Södertorpsgården.
Befintlig förskola med 4 avdelningar i huvudbyggnad. De befintliga 4 avdelningarna renoveras, en 1-plans länga byggs till för att husera 2 avdelningar och ett atrium binder ihop byggnaderna och bildar en lekhall med personalrum, pentry och HWC.
Projektet är ett samarbete med Stadsfastigheter Malmö.

Plats:

Kulladal, Malmö Kommun

Yta:

Byggår/färdigställande:

Oktober 2014

Uppdragsgivare:

Stadsfastigheter, Malmö Stad

Projektkategori
Utbildning